ÉRINTÉSVÉDELMI, TŰZVÉDELMI, VILLÁMVÉDELMI SZABVÁNYOSSÁGI FELÜLVIZSGÁLATOK

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Vállalkozásomat 2003-ban indítottam azzal a céllal, hogy Megrendelőimnek egy komplett megoldást nyújtsak a villamos biztonságtechnika területén. 25 éves szakmai gyakorlattal, gyors, megbízható minőségi munkával kedvező áron vállalom - az ország egész területén - épületek, létesítmények időszakos és átadás előtti szabványossági felülvizsgálatait, karbantartását, valamint különböző mérések elkészítését.

A felülvizsgálat szolgáltatás jellegű, mely a Megrendelő igényeinek teljes figyelembevételével történik. Előzetes egyeztetés után, az árajánlat során további kedvezményeket tudok biztosítani a felülvizsgálat jellege, helyszínének körülményei és átláthatósága alapján. Áraimat is a Megrendelői igények teljes figyelembevételével alakítottam ki, mely lehet egyösszegű vagy mérési pontonként megadott. A vizsgálat során vállalom a felmerülő hibák, hiányosságok, átalakítások folyamatos karbantartását és ezekkel járó ismételt felülvizsgálatok elvégzését.

A folyamatos fejlesztéseknek, az új szabványokból történő ismeretfelújító képzéseknek, megbízható munkámnak és rugalmasságomnak, valamint alacsony áraimnak köszönhetően elismert helyet vívtam ki Megrendelőimnél, melyet a fent látható referencia lista is tükröz.

Alvállalkozóinkkal teljes körben vállalunk komplett villanyszerelési kivitelezéseket, elosztógyártást, beépítést és üzembehelyezést és villámvédelmi kivitelezést bármilyen területen.

Személyes találkozásunk reményében várom megkeresését:

                                                                            Mocsári Balázs e. v.